WSJ ZAPRASZA

kat. A B

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2015

Dawid Dwornik

Dawid Dwornik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście instruktorów do kursantów, dzięki czemu można czerpać przyjemność z jazdy. Instruktorzy udzielają celnych i pomocnych wskazówek które przydadzą się nie tylko na egzaminie ale i podczas jazdy w życiu codziennym. Zajęcia teoretyczne dobrze przygotowują do egzaminu teoretycznego, a poza tym można też dowiedzieć się wielu interesujących faktów na temat jazdy. Kontakt z biurem jest bardzo dobry, bardzo szybko załatwiają sprawy o które prosi kursant. Nie ma problemów z umawianiem się na zajęcia praktyczne. Pełny profesjonalizm. Polecam każdemu

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.10.2015

Gosia Szczurek

Gosia Szczurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwi, sympatyczni i profesjonalni instruktorzy, miła atmosfera, bez stresu. Polecam wszystkim!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.10.2015

Małgorzata Dominik

Małgorzata Dominik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła Jazdy na najwyższym poziomie. Bardzo profesjonalne a zarazem indywidualne podejście do kursanta. wyrozumiałość, cierpliwość. rewelacyjny sposób prowadzenia wykładów - to że kursant może brać czynny udział w zajęciach:)) elastyczność instruktorów - jeśli chodzi o jazdy:)) naprawdę rewelacja - kursant do samego końca jest stawiany na pierwszym miejscu. Polecam wszystkim - po prostu naj naj :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.10.2015

Mateusz Melańczuk

Mateusz Melańczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza z najlepszych szkół! Świetna atmosfera i profesjonalni instruktorzy. Czego chcieć więcej?

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2015

Dawid Klafetka

Dawid Klafetka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

gorąco polecaaaaaam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.09.2015

Kasia Kłeczek

Kasia Kłeczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła zapewnia bardzo dobre przygotowanie do egzaminu zarówno praktycznego jak i teoretycznego, instruktorzy cierpliwi, wyrozumiali, polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 28.08.2015

Anna Jaśkiewicz

Anna Jaśkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam. Instruktorzy super, cierpliwi, wstanie są nauczyć każdego. Wykłady profesjonalne. Teorie zdałam za pierwszym podejsciem praktykę za 5, ale kiepsko radzę sobie ze stresem i to on mnie gubił mimo to kilka krotnie usłyszałam w WORD że mam bardzo dobrą technikę jazdy. Jeszcze raz polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.08.2015

Betina Mazurek

Betina Mazurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

ja miałam przyjemność podczas kursu jeździć z panem Wiesiem :) wiele mnie nauczył. po ukończeniu kursu podeszłam do egzaminu praktucznego, którego wtedy nie zdałam i z powodów osobistych odwlekłam następne podejście prawie o rok. wtedy wzięłam dodatkowe godziny u Daniela i zdałam :) szczerze polecam naukę jazdy w "wyższej szkole" , instruktorzy są niezwykle cierpliwi i udzielają odppowiedzi na każde pytanie kursanta :) jak najbardziej polecam i pozdrwaiam przyszłych kursantów :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2015

Anna Domeracka

Anna Domeracka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.08.2015

Adam Szcześniak

Adam Szcześniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła !!! Egzamin zdany za 1 szym :) Bardzo miła atmosfera. Gorąco POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.08.2015

Ewelina Pędziwilk

Ewelina Pędziwilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie zamienilabym na inną

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2015

Marcin Ostojski

Marcin Ostojski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie, żadna szkółka nie oferuje takiej atmosfery oraz takiego podejścia do kursantów. Prawko zdane za pierwszym, beż żadnych problemów. Pełen profesjonalizm kursu to coś co ceni się najbardziej :>

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.07.2015

Kamila Kępa

Kamila Kępa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy ! :D polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.07.2015

Kasia Komsa

Kasia Komsa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy i instruktorzy :) miła atmosfera , zdałam za pierwszym razem bez żadnego błędu :-) gorąco polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2015

Damian Siodlarz

Damian Siodlarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem najlepsza szkoła pod słońcem :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.07.2015

Mateusz Stanuchowski

Mateusz Stanuchowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jest fantastyczna, a atmosfera panująca podczas lekcji jest niesamowita. Zdałem za 3 razem jedynie na własne życzenie. Polecam każdemu tą szkołę jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.07.2015

Marek Guźniczak

Marek Guźniczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Super atmosfera. Instruktorzy naprawdę pomagają przed egzaminami. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.06.2015

Jacek Stachów

Jacek Stachów
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem co prawda za drugim razem ale za to bez jednego błędu polecam wszystkim Jacek Stachów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2015

Patrycja Magdzińska

Patrycja Magdzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Krótko i na temat : Nigdy nie znajdziecie szkoły jazdy, w które panuje tak świetna atmosfera, w której nauka jazdy to sama przyjemność, ponieważ instruktorzy zrobią wszystko abyś czuł się jak najlepiej i najpewniej przed kierownicą ! W skrócie, nie znam osoby która kiedykolwiek narzekałaby na WSJ ! GORĄCO POLECAM !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2015

Sandra Dymek

Sandra Dymek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia! Bez przeszkód zdałam oba egzaminy za pierwszym razem. Miła atmosfera i instruktorzy z wspaniałym poczuciem humoru, bardzo cierpliwi i wyrozumiali. Nauka jazdy przebiega bezstresowo i konkretnie omawiane są bledy. Godziny jazd ustalane były indywidualnie i dostosowane do kursanta. Gorąco polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2015

Maciej Kucia

Maciej Kucia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra, oto więc małe wypracowanie. Zaczynając jazdy od razu przeszliśmy do rzeczy , nie ma tu zbędnego tracenia czasu na jakieś pierdoły - jest czysta praktyka, czyli to czego każdy kursant oczekuje, a nie zawsze dostaje w wybranych szkołach jazdy. Wśród moich znajomych większości kursy dłużyły się i kończyli oni później niż ja, mimo że zaczynali wcześniej - organizacja w czasie i terminy to kolejny plus. Szkołą posiada kilku instruktorów i oczywiście zamierzałem spróbować jazdy z każdym (co niestety mi się nie udało), a każdy z nich posiada własny styl nauki, chociaż łączy ich jedno - są łagodni w podejściu, ale błędy im nie umkną. Najdłużej jeździłem z panem Wiesławem i panem Jackiem M., więc to im należy się główna nagroda za perfekcyjne przygotowanie mnie do egzaminu. Z panem Jackiem Ś. miałem przyjemność jechać tylko raz, ale dał mi sporo cennych wskazówek dot. m.in. parkowania, więc i jego polecam. Jeszcze został pan Łukasz, który spędził ze mną trochę czasu na Pandzie i wyuczył mnie na tyle, że po 30 godzinach jazdy na Clio, zdawanie państwowego na Pandzie nie było problemem. Z szefem wszystkich szefów nie miałem okazji jeździć, ale punktuje u mnie za bardzo pozytywne nastawienie do każdego kursanta. No i panie w biurze też są bardzo uprzejme, a wiadomości odnośnie jazd/egzaminu dostajemy od nich od razu w formie SMSa. Odnośnie nauki czystej w sobie - wszystkie trasy jakie miałem na egzaminie przejechałem podczas kursu wielokrotnie. Wykłady? Ciekawe, bo często urozmaicane anegdotkami z życia opowiadanymi przez pana Pawła. Cena choć dość wysoka to chyba warta każdego grosza, bo jeżeli miałbym komuś polecać szkołę, to z cała pewnością będzie to WSJ. PS: Nawet jeżeli jesteś z Wałbrzycha to polecam WSJ, szybciej skończysz kurs, bo dużo mniejsze kolejk niż w wałbrzyskich.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.06.2015

Natalia Sawicka

Natalia Sawicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Najlepsza szkoła i najlepsi instruktorzy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 06.05.2015

Szymon Korga

Szymon Korga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na początku mojej przygody z prawem jazdy polecano mi wiele szkół, w tym właśnie Wyższą Szkołę Jazdy. Zastanawiałem się czy to był właściwy wybór ale już na pierwszych jazdach rozwiały się wszystkie moje wątpliwości. Spokojne podejście do kursanta, analiza błędów, bezstresowa atmosfera i wielka dawka humoru i pozytywnej energii - tym właśnie cechuje się Wyższa Szkoła Jazdy. Instruktorzy dostosują się do praktycznie każdej godziny, podjadą pod Twój dom, przywitają się z uśmiechem na ustach i już wiesz że sobie poradzisz. Jeżeli zastanawiasz się nad wyborem szkoły to WSJ będzie najlepszym wyborem. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2015

Kamil Drożdż

Kamil Drożdż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, naprawdę polecam :) Profesjonalne podejście do kursanta, pełne zaangażowanie ze strony instruktora, jak również ludzi z biura i wykładowcy zajęć teoretycznych. Nie musiałem zawracać sobie głowy lekarzem ani niczym innym, wszystko na miejscu .Egzamin zdany za pierwszym razem, jeszcze raz szczerze polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.04.2015

Dawid Puć

Dawid Puć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony ze sposobu w jaki jest przeprowadzany kurs. Przede wszystkim wszystkim super atmosfera, mili instruktorzy i profesjonalne podejście do kursanta. Zadowalające jest również to, że potrafią uczyć, oraz że mają pojęcie tego co robią, wcześniej zacząłem kurs w innej szkole jazdy, lecz to była porażka, wydawało mi się że to ja bardziej znam przepisy niż instruktorzy, ale mniejsza. Bardzo mocno polecam tą szkołę jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.04.2015

Ania Rudzik

Ania Rudzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy :). Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera, dzięki temu zawsze jeździło się bardzo przyjemnie, a przede wszystkim bezstresowo. Wszystkie zasady ruchu drogowego zawsze wyjaśniane w jasny i zrozumiały sposób. Dużym plusem jest możliwość zapisywania się na jazdy online. Jeździłam z Danielem, bardzo sympatycznym i cierpliwym instruktorem, z niesamowitym poczuciem humoru ;). Dziękuję za przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie Wyższą Szkołę Jazdy, dzięki której za pierwszym razem udało mi się zdobyć wymarzony dokument :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2015

Mateusz Misiak

Mateusz Misiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2015

Marcelina Ślusarczyk

Marcelina Ślusarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma lepszej szkoły jazdy! Wszystko zasługuje na jak największą pochwałę. Instruktorzy są bardzo sympatyczni i uśmiechnięci, wszystko jest dokładnie tłumaczonei wyjaśnione. Dobra atmosfera, pozytywni ludzie i egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2015

Artur Gruner

Artur Gruner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, profesjonalni instruktorzy, ciekawe wykłady prowadzone "z jajem", bardzo dobry stan pojazdów.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2015

Artur Waśniowski

Artur Waśniowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

co by tu dużo mówić...najlepsza szkoła jazdy, lepszej nie znajdziecie. Przyjemna atmosfera, znakomici instruktorzy, czego chcieć więcej;D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak