+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2017

Joanna Drozd

Joanna Drozd
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy zrobione w dwa tygodnie, zdałam za pierwszym. Instruktorzy najlepsi w okolicy, zawsze są na czas.Samochody są zadbane, sprawne, nowe, najważniejsze miło się jeździ.Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2017

Mateusz Skibinski

Mateusz Skibinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super kurs, wszystko przebiegało szybko i sprawnie, żadnych zastrzeżeń do instruktorów. Kontakt z biurem był bezproblemowy, biuro szybko dostosowywało się do moich próśb wykazując się przy tym wysoką kulturą osobistą. Przygotowanie do egzaminu perfekcyjne, żadnych zastrzeżeń.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.09.2017

Sandra Rewaj

Sandra Rewaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

najlepsza szkoła jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.09.2017

Krzysztof Kamila Drzewosz

Krzysztof Kamila Drzewosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam wszystkim WSJ;)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.08.2017

Jarosław Dyjak

Jarosław Dyjak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkolenie i żadnej ściemy z kosztami ,super instruktorzy .

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.07.2017

Alicja Piwko

Alicja Piwko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, bardzo polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.06.2017

Bartek Możejko

Bartek Możejko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.03.2017

Magdalena Sokołowska

Magdalena Sokołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super zaangażowani instruktorzy, ciekawe wykłady teorii, super atmosfera na wykładach i jazdach :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.03.2017

Bartek Stus

Bartek Stus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołe

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2017

Rafał Bałut

Rafał Bałut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor bardzo kompetnetny, opanowany, przekazuje wiedze w prosty i skuteczny sposób. Szkoła Jazdy pomocna na każdym etapie kursu, uprzejme podejscie do klienta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2017

Arek Lorenc

Arek Lorenc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła. Cierpliwi instruktorzy i miła atmosfera podczas jazdy - idealnie :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2017

Marcin Kozioł

Marcin Kozioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła , dobry instruktor który uczy a nie tylko chce odbimbać swoje godziny, miła atmosfera, profesjonalne podejście, bardzo polecam dla tych co mają zamiar się zapisać na kurs.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.11.2016

Krzysiek Dziurdzia

Krzysiek Dziurdzia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Polecam najlepsza szkoła :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 16.09.2016

Joanna Dudziak

Joanna Dudziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna bezstresowa szkoła :) Pozytywne podejście do kursantów. Instruktorzy wyrozumiali, mają indywidualne dobre podejście do każdego.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.09.2016

Magdalena Boniecka

Magdalena Boniecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Wyższą Szkołę Jazdy, super instruktorzy, miła atmosfera, wyrozumiałość i super cierpliwość do danej osoby. ;) jeszcze raz gorąco pozdrawiam i dziękuję za cały kurs.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2016

Patryk Kurdzielewicz

Patryk Kurdzielewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła super, instruktorzy rewelka. Nic dodać nic ująć

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2016

Wiktoria Kuźmińska

Wiktoria Kuźmińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo fajna, z bardzo przyjacielskim podejściem, instruktorzy pierwsza klasa, uczysz się jedzic w bardzo wesołej atmosferze, instruktorzy bardzo dobrze nastawieni, dokaldnie uczą wszystkiego

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2016

Damian Majchrzak

Damian Majchrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy mili, i wyluzowani co pozwala uczyć się pełni wyluzowanym bez jakiegokolwiek stresu. Wykłady również przebiegają pozytywnie i można dużo się nauczyć.Polecam gorąco!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.02.2016

Michał Juszczyk

Michał Juszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietne podejscie do kazdego. Wykwalifikowana, zabawna kadra. Teorii ucza swietmie, dokladnie, smiesznie. Podczas jazd czujemy sie calkowicie wyluzowani. Nikt nie krzyczy, mozna sie pośmiać i porozmawiac o wszystkim. A fo tego swietnie ucza, o czym świadczy teoria i praktyka zdana bezbłędnie:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2016

Mateusz Aleksiuk

Mateusz Aleksiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Świetni instruktorzy, bardzo miła atmosfera. Wszystko szybko i sprawnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 22.01.2016

Adrian Graczyk

Adrian Graczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, instruktorzy rewelacyjni, świetna atmosfera, serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2016

Michał Onyśko

Michał Onyśko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam, Instruktorzy naprawdę z powołania, bardzo profesjonalni. Bezstresowo i przyjemnie odbywa się kurs. Wykłady również bardzo ciekawie prowadzone. Poświadczeniem jest zdanie egzaminu teoretycznego i praktycznego za pierwszym razem. Szczęśliwy Absolwent :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2016

Radosław Krawczyk

Radosław Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, wspaniali instruktorzy i miła atmosfera. Wszystkim tórzy zastanawiają się nad szkołą jazdy polecam Wyższą Szkołe Jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.12.2015

Mateusz Najwer

Mateusz Najwer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam bardzo ta szkole wszyscy instruktorzy na 6+ szkoła przyjazna dla kursantów mila obsługa auta w bardzo dobrej kondycji polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 23.12.2015

Roksana Binkiewicz

Roksana Binkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę. Instruktorzy w porządku. W szczegòlności polecam Daniela i Wiesia. Auta w dobrym stanie a nie rozpadający się złom. Kurs jak się chce to można zrobić szybko, bo jest to możliwe.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2015

Krystian Wieszczecińscy

Krystian Wieszczecińscy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Pan Daniel i pan Wiesiu niezwykle cierpliwi instruktorzy, profesjonalne przygotowanie do egzaminu, przemiła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.12.2015

Jakub Nazarkiewicz

Jakub Nazarkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, instruktorzy rewelacyjni, świetna atmosfera czego potrzeba więcej!! Warto iść do WSJ w ciemno!! Zdane za 2 przez moje roztrzepanie :/

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.11.2015

Kamila Ścibak

Kamila Ścibak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%, miła atmosfera, dobre podejście do kursanta, jednym słowem wszytko na plus :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2015

Eliza Barecka

Eliza Barecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczna szkoła jazdy. Świetnie przygotowanie do egzaminu. Szkoła godna polecenia. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2015

Maria Wydro

Maria Wydro
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminu, widać zaangażowanie i chęć nauczania.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak