+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.10.2019

Paulina Sokulska

Paulina Sokulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Instruktor z powołaniem i świetnymi radami - Karol Starybrat. Każda godzina jazd była bardzo starannie i profesjonalnie przeprowadzona, miła i spokojna atmosfera, duże zaangażowanie instruktora przełożyło się na super rezultaty w mojej jeździe samochodem. Polecam wszystkim bardzo serdecznie WSJ.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.09.2019

Daniel Topolnicki

Daniel Topolnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia bardzo mi się podobały, miła atmosfera

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za dodanie pozytywnej opinii:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2019

Zuzia Rogoża

Zuzia Rogoża
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybranie tej szkoły okazał się strzałem w dziesiątkę. Instruktor Karol Starybrat jest bardzo otwarty, odpowiada na wszystkie pytania i cierpliwie wszystko tłumaczy. Podczas jazd nie odczuwa się żadnej presji ani stresu dzięki super atmosferze. Oprócz przygotowania do egzaminu państwowego, daje też porady dotyczące przyszłego jeżdżenia. Zajęcia teoretyczne też prowadzone są przez pana Pawła w bardzo ciekawy sposób. Generalnie bardzo polecam tę szkołę:)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2019

Igor Zieliński

Igor Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! 30 godzin praktyk dobrze wygospodarowane pod egzamin z Karolem Starybratem,w super atmosferze co najważniejsze polecam każdemu!!!!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.08.2019

Krystian Pilch

Krystian Pilch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy pod słońcem z najlepszym instruktorem Karolem Starybrat,serdecznie każdemu polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.07.2019

Paulina Kowalik

Paulina Kowalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Świetne przygotowanie do egzaminu , przyjemna atmosfera a instruktorzy bardzo mili i sympatyczni. Jazdy z Karol Starybrat polecam każdemu , świetnie uczy i ma bardzo dobre podejście do kursantów , brak stresu. Polecam te szkołę każdemu :).

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.07.2019

Ala Turczańska

Ala Turczańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w mieście, indywidualne podejście do kursanta, świetna atmosfera na jazdach, jazdy z instruktorem Karolem Starybratem to sama przyjemność

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.07.2019

Kasia Pszonka

Kasia Pszonka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko w najlepszym porządku, super instruktor z perfekcyjnym podejściem do kursanta. Bardzo przyjazna atmosfera, bez żadnego stresu. Każdy manewr nauczony do perfekcji. Z czystym sumieniem polecam każdemu, nikt nie będzie z pewnością żałował!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Krzysztof Drozd

Krzysztof Drozd
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy,fajna atmosfera na jazdach jak i na wykładach. Karol S. bardzo dobry instruktor,dzięki niemu nauczyłem się każdego manewru,oczywiście inni instruktorzy też jak najbardziej w porządku. Najlepiej spędzone 30 godzin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.05.2019

Anna Stec

Anna Stec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

To był najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać tj. rozpocząć kurs z WSJ. Zaczynając od wykładów prowadzonych przez Pana Pawła, które zawsze były wzbogacone życiowymi historyjkami, po których rozwiązywanie testów to już była „bułka z masłem”, kończąc na faktycznej nauce jazdy. Miałam przyjemność uczyć się od Karola S. który okazał się być znakomitym instruktorem, bardzo spokojny i opanowany, potrafiący wytłumaczyć obrazowo tak by każda „przysłowiowa blondynka” zrozumiała (oczywiście mam tu namyśli siebie). Karol to perfekcjonista który motywuje do ciężkiej pracy nawet kiedy sami już mamy wątpliwości czy damy radę. Jazda i nauka z nim to była prawdziwa przyjemność. Bardzo wiele wyciągnęłam z jego lekcji, a niektóre przykłady zapamiętam do końca życia zwłaszcza rysunki po których jeździł mini autkiem ;) Wsparcie i poświęcony czas Karola oraz Pana Pawła przed egzaminem przyczyniły się do pozytywnego wyniku, za co im bardzo dziękuję. Serdecznie Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.05.2019

Ania Ryszawy

Ania Ryszawy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, profesjonalne podejście do kursanta, przyjemna atmosfera, z instruktorem Karolem S. żadne manewry nie straszne, wszystko jasno wytłumaczone, dużo cierpliwości i wyrozumiałości, szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.05.2019

Oliwia Ryl

Oliwia Ryl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! ???? Bezstresowo prowadzone jazdy, Luźne podejście do kursanta, ciekawe tłumaczenie ???? Instruktor Karol Starybrat godny polecenia, cierpliwy i wyrozumiały ???? Serdecznie Polecam-Oliwia ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.05.2019

Oliwia Liman

Oliwia Liman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, profesjonalne podejście instruktorów i sympatyczna atmosfera, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.05.2019

Martyna Maliborska

Martyna Maliborska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dawno nie spotkałam tak dobrej, rzetelnej i profesjonalnej firmy. Począwszy od przemiłej Pani z biura, która z uśmiechem wszystko tłumaczyła, po wykłady, które były potężna dawką życiowej wiedzy, po których, aż chciało się wsiaść za kółko, kóńcząc na faktycznej nauce jazdy. Miałam przyjemość uczyć sie od Karola. Świetny instuktor, wyluzowany, bardzo spokojny, mądry, potrafiacy wytłumaczyć tak by człowiek zrozumiał. Cierpliwy, punktualny, rzetelny perfekcjonista motywujący do ciężkiej pracy np. nad złymi nawykami. Jazda z nim i nauka to była prawdziwa przyjemność. Bardzo wiele wyciągnełam z jego lekcji, a niektóre przyklady zapamiętam do końca życia;) Wspararcie i poświęcony czas przed egzaminem przyczyniły sie do pozytywnego wyniku. serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2019

Łukasz Wacławek

Łukasz Wacławek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy , super instruktorzy, świetna atmosfera, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2019

Olga Węgłowska

Olga Węgłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy prowadzone w sposób przejrzysty, tak samo jak tłumaczenie niezrozumianych terminów lub manewrów. Instruktorzy "z powołania", wspaniała atmosfera, jestem dumna z tego, że mogę mówić każdemu, gdzie odbyłam kurs na prawo jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.01.2019

Jakub Górski

Jakub Górski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepiej spędzone 30 godzin w ostatnim czasie. Luźne podejście do kursanta, wszystko porządnie wytłumaczone, instruktorzy rewelacja.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2018

Emilka Włodarkiewicz

Emilka Włodarkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam wszystkim Wyższą Szkołę Jazdy :) Bardzo dobre i profesjonalne podejście do kursantów . Instruktor Pan Paweł godny polecenia , cierpliwy , wyrozumiały , jak i bardzo przyjazny i profesjonalny .. Jestem mega zadowolona że to z nim mogłam mieć przyjemność nauki jazdy ???? Dzięki jego nauce egzamin zdany za 1 ???????? Dziękuję ..

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.08.2018

Gabriela Banach

Gabriela Banach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor prowadzący moją naukę jazdy, Pan Ryszard Dziubak,był profesjonalny,rzetelnie i w miłej atmosferze nauczał techniki prowadzenia pojazdu i przede wszystkim kładł nacisk na hasło "myślenie za kółkiem". Sama szkoła jazdy charakteryzuje się dobrą organizacją,pomocą i miłym personelem..Pojazdy do nauki praktycznej w bardzo dobrym stanie,jeszcze "ciepłe"-nowe.Egzamin wewnętrzny przeprowadzony profesjonalnie . Serdecznie pozdrawiam całą załogę WSK i dziękuję ! Ps.Panie "Rysiu" dziękuję za przekazaną mi wiedzę,stoicką cierpliwość i ogromną dawkę śmiechu. Podpisana, Gwiazda ;)))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2018

Martin Jędrasiak

Martin Jędrasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Świetna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2018

Paweł Opieka

Paweł Opieka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nigdzie indziej, nikt inny, nie wyszkoli nikogo tak dobrze, jak właśnie w tej szkole jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.03.2018

Rafał Stefańczyk

Rafał Stefańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Miła atmosfera. Dobrze przygotowuje do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2018

Krzysiek Krzychu

Krzysiek Krzychu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dużo się nauczylem w tej szkole jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2018

Maja Wawrzyniak

Maja Wawrzyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ukończyłam kurs w Wyższej Szkole z pozytywnym wynikiem egzaminu państwowego za pierwszym razem. Moim instruktorem był pan Jacek Świderski i jestem mu ogromnie wdzięczna za cierpliwość, spokój oraz ciężką pracę, którą włożył w wyszkolenie mnie na młodego kierowcę. Podczas jazd panowała przyjemna atmosfera, pan Jacek potrafił mi wielokrotnie pokazywać i tłumaczyć rzeczy, których nie rozumiałam. Nie poganiał, nie naciskał, pozwolił na mój rozwój w naturalnym tempie. W momencie, kiedy zobaczyłam słowa "wynik pozytywny" byłam najszczęśliwszą osobą na świecie i każdemu życzę, aby poczuł to samo. Serdecznie polecam zarówno pana instruktora, jak i całą Wyższą Szkołę Jazdy!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2017

Damian Węgłowski

Damian Węgłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor pan Jacek bardzo miły wyluzowany oraz wymagający, jeśli chcesz zdać za 1 to polecam tego instruktora. Bardzo dobra szkoła!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.11.2017

Paweł Mazurkiewicz

Paweł Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, dobre podejście do kursantów i przede wszystkim dużo cierpliwości.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.11.2017

Agnieszka Buczek

Agnieszka Buczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna Szkoła :) Uczył mnie Daniel Mielnik, bardzo sympatyczny, cierpliwy i rzeczowy człowiek. Ciesze sie ze właśnie On byl moim instruktorem prowadzącym spokojnie tłumaczył i cierpliwie czekal az w końcu wyjdzie. Polecam Serdecznie Wyższa Szkołe Jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2017

Jerzy Lolek Kotynski

Jerzy Lolek Kotynski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony z przebytego kursu zdałem za pierwszym razem za co dziękuję p DAnielowi i reszcie ekipy to na prawdę wyższa szkoła jazdy polecam kazdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2017

Anna Lewandowska

Anna Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim instruktorem był Daniel i miał do mnie baaardzo dużo cierpliwości, co się zdecydowanie chwali. Każdy popełniony przeze mnie błąd był przez nas analizowany i omawiany, dzięki czemu łatwiej było mi zrozumieć i przyswoić zasady poruszania się po drogach. Kontakt z biurem doskonały! Zero problemów z umawianiem jazd czy ich przełożeniem. Zajęcia z teorii odbywały się w ciekawy sposób i zdecydowanie przygotowały mnie do praktycznej części nauki. Podsumowując: atmosfera w szkole jazdy jest świetna, każdy pracownik służy pomocą, a wiedzę przyswaja się w sposób łatwy i przyjemny. Zdecydowanie polecam Wyższą Szkołę Jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2017

Bartek Brach

Bartek Brach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajny bezstresow i ekspresowy kurs. Daniel z Panem Ryśkiem najlepsi instruktorzy!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak