+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2019

Adam Mladenis

Adam Mladenis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła i instruktorzy :)))))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Viktoria Wiśniowska

Viktoria Wiśniowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy i instruktor Daniel! Pocielam bardzo mocno:)))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

dziękujemy bardzo za pozytywną opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.11.2019

Kacper Chryplewicz

Kacper Chryplewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Gabi Gabi

Gabi Gabi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła warta uznania. Polecam zarówno wyższą szkołę jazdy jak i instruktora - Karol Starybrat, pełen profesjonalizm, zaangażowanie w przyuczanie kursantów, cierpliwość i doświadczenie. Polecam!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

dziękujemy bardzo :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2019

Mateusz Bagazja

Mateusz Bagazja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam WSJ i najlepszego instruktora Karola.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2019

Olga Jurzak

Olga Jurzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Pan Daniel bardzo cierpliwy, doświadczony i z dobrym poczuciem humoru instruktor! Gorąco polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!!
pozdrawiamy, WSJ!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2019

Michał Kurek

Michał Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Panem Karolem bardzo profesjonalnie duże zaangażowanie oraz bardzo dobra dokładność polecam wszystkim jazdy z Panem Karolem i Wyższą Szkołę Jazdy .!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

dziękujemy i cieszymy się zdanym egzaminem! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Jakub Dmitruk

Jakub Dmitruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria z panem Pawłem to czysta przyjemność. Dzięki dodawanym anegdotom można w łatwy sposób przyswoić zasady ruchu drogowego. Instruktor Karol Starybrat podchodzi do sprawy bardzo profesjonalnie, a zarazem nie odczuwa się się żadnej presji. Można z nim porozmawiać na każdy temat bez żadnej krępacji. Oprócz przygotowania do egzaminu pokazuje i uczy rzeczy, które będą przydatne po zdaniu prawa jazdy. Bardzo polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.10.2019

Asia Jedlinska

Asia Jedlinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i pełen profesjonalizm. Instruktorzy mają duzo cierpliwosi, wiele cennych wskazówek i fajne, indywidualne podejście do kursanta. Jazdy były czystą przyjemnością :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Patryk Kruszelnicki

Patryk Kruszelnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Bez problemowo, 2 kategorie u Daniela, ogólnie mówiąc REWELACJA!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Marysia Drewniak

Marysia Drewniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Bardzo profesjonalna kadra. Zwłaszcza Pan Wiesław :) Instruktor z powołania, empatyczny, a co najważniejsze cierpliwy. Swój egzamin dzięki jego radom i wskazówkom zdałam w pierwszym terminie.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.10.2019

Monika Litwin

Monika Litwin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam wszystkim Wyższą Szkołę Jazdy. Świetne wykłady, miła atmosfera. Moim instruktorem był Daniel Mielnik. Instruktor godny polecenia, wyrozumiały a najważniejsze bardzooo cierpliwy. Na jazdach panuje świetna atmosfera, wszystko jest na spokojnie i dokładnie wytłumaczone. Życzę każdemu takiego sympatycznego instruktora. Pełen profesjonalizm 10/10

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Slawek Socha

Slawek Socha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osobiscie polecam szkole...sru tutu. Sprawnie przeprowadzony kurs, elastyczny grafik jazd, luźne i cierpliwe podejście do 'uczniaka' jak najbardziej na plus xx

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Kamil Kożuchowski

Kamil Kożuchowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Mateusz Gidzinski

Mateusz Gidzinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam przygotowanie do egzaminu jak najbardziej się sprawdza ;-) jak również samo towarzystwo mega przyjemnie i bez stresu co lubię :-D pzdr

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Kacper Ziembicki

Kacper Ziembicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Wyższą szkołę jazdy. Mają świetnych instruktorów , miłą atmosfera na wykładach wystarczyło 30 godzin aby zdać za 1 razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Jakub Kawiński

Jakub Kawiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Szkoła, Super Instruktor , Super kurs

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.10.2019

Klaudia Kołacz

Klaudia Kołacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wyższą szkołę jazdy. Super atmosfera,świetne przygotowanie do egzaminu. Ciekawe wykłady i dobrze organizowany czas. Daniel Mielnik najlepszy instruktor,który poradził sobie z tak trudnym charakterem! Cierpliwy, wyrozumiały i bardzo dobrze wspominam jazdy i naukę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.10.2019

Ela Ważny

Ela Ważny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, w WSJ każdy jest miły! Daniel jako instruktor spisuje się na medal. Polecam każdemu, kto ma obawy przed zrobieniem prawa jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.10.2019

Mateusz Chowaniak

Mateusz Chowaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma lepszej szkoły. Polecam Daniel Mielnik Najlepszy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Hania Grzeleńska

Hania Grzeleńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, świetny instruktor - Daniel Mielnik, bardzo cierpliwy i wyrozumiały. Polecam takiego instruktora każdemu :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

Ilo Kuc

Ilo Kuc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, przeniosłam się do pana Daniela ze szkoły w Świdnicy i to był strzał w 10! Pełen profesjonalizm, elastyczność, duże zaangażowanie, prawdziwa profeska! Zdałam za pierwszym razem, czułam się bardzo dobrze przygotowana!! Wszystko w koleżeńskiej atmosferze! Bardzo polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.10.2019

Patryk Klymczak

Patryk Klymczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Wyższą Szkołe Jazdy. Super atmosfera na wykładach jak i na jazdach super podejście do kursanta ze strony Karola.S wyrozumiały na spokojnie wszytko potrafi wytłumaczyć. Generalnie 10/10 :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2019

Oliwia Wierzbicka

Oliwia Wierzbicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, świetne przygotowanie do egzaminu.Wiesław Weglowski najlepszy instruktor, cierpliwie i w zrozumiały sposób uczył jazdy, dodatkowo nie były to godziny spędzone w ciszy lecz w bardzo miłym towarzystwie.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.10.2019

Paulina Sokulska

Paulina Sokulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Instruktor z powołaniem i świetnymi radami - Karol Starybrat. Każda godzina jazd była bardzo starannie i profesjonalnie przeprowadzona, miła i spokojna atmosfera, duże zaangażowanie instruktora przełożyło się na super rezultaty w mojej jeździe samochodem. Polecam wszystkim bardzo serdecznie WSJ.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.09.2019

Daniel Topolnicki

Daniel Topolnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia bardzo mi się podobały, miła atmosfera

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za dodanie pozytywnej opinii:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2019

Zuzia Rogoża

Zuzia Rogoża
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybranie tej szkoły okazał się strzałem w dziesiątkę. Instruktor Karol Starybrat jest bardzo otwarty, odpowiada na wszystkie pytania i cierpliwie wszystko tłumaczy. Podczas jazd nie odczuwa się żadnej presji ani stresu dzięki super atmosferze. Oprócz przygotowania do egzaminu państwowego, daje też porady dotyczące przyszłego jeżdżenia. Zajęcia teoretyczne też prowadzone są przez pana Pawła w bardzo ciekawy sposób. Generalnie bardzo polecam tę szkołę:)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2019

Igor Zieliński

Igor Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! 30 godzin praktyk dobrze wygospodarowane pod egzamin z Karolem Starybratem,w super atmosferze co najważniejsze polecam każdemu!!!!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.08.2019

Krystian Pilch

Krystian Pilch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy pod słońcem z najlepszym instruktorem Karolem Starybrat,serdecznie każdemu polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.07.2019

Paulina Kowalik

Paulina Kowalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Świetne przygotowanie do egzaminu , przyjemna atmosfera a instruktorzy bardzo mili i sympatyczni. Jazdy z Karol Starybrat polecam każdemu , świetnie uczy i ma bardzo dobre podejście do kursantów , brak stresu. Polecam te szkołę każdemu :).

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak