+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Grzegorz K ..........i ip: 5.173.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolony z wyboru WSJ oraz z atmosfery, profesjonalizmu i klasy jaką reprezentuje instruktor, Karol Starybrat. W skrócie - nauka na wysokim poziomie, cierpliwość, zaangażowanie i dobry humor zawsze na porządku dziennym. Podczas jazd nie zejdzie Wam uśmiech z twarzy, bo sami przekonacie się, że to świetna zabawa dzięki Karolowi. Pozdrawiam przyszłych zdających, instruktora Karola oraz gorąco polecam naukę jazdy w WSJ.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.05.2019

Aniela G ...a ip: 37.190.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Teoria podana ciekawie, zajęcia praktyczne z Karolem rewelacja! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.04.2019

Dawid D ........ ip: 31.0.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła, świetni instruktorzy, polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2018

Katarzyna C .......a ip: 188.146.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeśli prawko, to tylko WSJ! Pół roku po zdaniu egzaminu jeszcze tęsknię za jazdami. Instruktor Paweł, byly egzaminator w Wordzie, prowadził wykłady ciekawie, nie tak jak w innych szkołach,gdzie wykładowcy puszczają filmik i wychodzą. Żadna godzina jazd z nim, również nie była zmarnowana. Polecam w 100%

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2017

Patrycja S .......a ip: 37.190.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super, polecam z całego serca! Bezstresowe, profesjonale podejście do kursanta

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.09.2017

Karina L ....d ip: 94.254.244.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Miła atmosfera jazd, bez stresu, profesjonalni instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.04.2017

Paulina L .......a ip: 5.172.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam bardzo gorąco ???? Wyższa Szkoła Jazdy nie ma żadnych minusów tylko plusy. Świetne podejście do kursanta , miła i wesoła atmosfera bez nerwów i co najważniejsze super uczą i przygotowują do jazdy ???? Zdałam za 3 razem jedynie przez swoje nerwy. Polecam i jeszcze raz dziękuję. ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.03.2017

Karolina Z ........a ip: 178.37.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 18.02.2017

Urszula D ........a ip: 213.108.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całą pewnością polecam tę szkołę. Dzięki Panu Ryśkowi udało mi się zdać egzamin pomimo wątpliwości z mojej strony. Przekonanie o tym, że jestem gotowa ze strony instruktora pozwoliło mi uwierzyć w siebie i uzyskać prawko. Jestem wdzięczna bardzo. Dziękuję i naprawdę polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.04.2016

u ....t ip: 79.186.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.03.2016

r ......a ip: 37.152.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

naprawde warto polecić ta szkole. bardzo sympatyczni instruktorzy, przemiła pani sekretarka ktora zawsze pomoze, doradzi w sprawach wpłat, samochody w jak najlepszym stanie, zawsze czysciutkie itp. na kursach duzo ucza, podpowiadaja gdzie uwazac na ktorych drogach (patrzac juz na egzamin) , a jazdy.... nic dodac nic ując ucza tak jak powinno sie jezdzic, widac ze wkladaja w to 100 % a czasem 200 % by nas nauczyc. wyklady bardzo ciekawe i interesujące sympatyczni wykladowcy ;D i co najwazniejsze profesjonalizm ! podchodza do kazdego indywidualnie, co sprawia ze podczas jazdy czujemy sie swobodnie i komfortowo. a przy okazji chcialam im podziekowac za cierpliwosc do mnie zwlaszcza, bo ja rozczepana i wszystko na szybko robie , i stał sie cud, nauczyłam sie jezdzic. dziekuje im serdecznie !!! ;D polecam jak najbardziej !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.03.2016

l lqw ip: 213.108.15.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

szkoła jazdy nie spełnia sie w swoim zadanie przekazania uczniom praktyki. przepełnione grafiki nie dają mozliwości na regularne jazdy dodatkowo strasznie wygórowana cena , gdzie w świebodzicach istnieją szkoły gdzie kurs kosztuje mniej . Instruktorzy moze i mili ale jeden z nich[...]prawo jazdy zdane tylko dzięki własnym umiejętnością dlatego od tego czasu wszystkim znajomym odradzam "wyższą" szkołę jazdy . pozdrawiam serdecznie osoby wciąż zastanawiające się nad wyborem szkoły .

Plusy

brak

Minusy

długi czas trwania kursu, problemy z umawianiem na jazdy, wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 29.01.2016

Damian P ......i ip: 213.108.15.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Teoria za 1, praktyka za 4 tylko i wyłącznie z własnej winy, bo chciałem się pospieszyć na egzaminie, instruktorzy z powołania na +6, bardzo mili. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2015

Karolina l ...k ip: 5.172.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam. Cierpliwi i kompetentni instruktorzy. Dokładnie tłumaczący. Pozdrawiam Daniela szefa wszystkich szefów oraz Wiesia i p. Jacka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.09.2015

Rafał R ....k ip: 79.190.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła. Profesjonalne szkolenie i przygotowanie do egzaminu. Polecam wszystkim!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.04.2015

marek k .....z ip: 37.190.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie, podejscie do szkolenia jak i do korsantów na najwyższym poziomie. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 08.04.2015

Iga K ......k ip: 78.10.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, polecam wszystkim bardzo gorąco!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.12.2014

a ...a ip: 79.186.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fantastyczna szkoła jazdy!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.09.2014

z ........k ip: 37.190.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.09.2014

a ..a ip: 83.5.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

POLECAM, POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM :) Zdałam za pierwszym razem. Najlepsza szkoła jaka tylko może być :) Instruktorzy cierpliwi, i świetnie przygotowują do egzaminu :) Jeszcze raz z calego serca polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.08.2014

a ....a ip: 79.186.69.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam, lepszej szkoły nie znajdziecie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.08.2014

i ......i ip: 78.8.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tą szkołę bo jest naprawdę dobra. Miła atmosfera oraz jazda.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 10.05.2014

Angi ; ;-) ip: 46.112.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza Szkoła jazdy w okolicy! Atmosfera na 6+,instruktorzy cierpliwi i zabawni ;), autka sprawne, wszystko tak jak należy :-)))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2014

ip: 213.108.15.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam bardzo dobra szkoła. Zdałem za pierwszym razem. Miła atmosfera i cierpliwi instruktorzy. :) :) :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.03.2014

ip: 79.186.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko zajebiście !!! Nic dodawać nie trzeba

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2014

ip: 178.37.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przyjazna atmosfera, zabawni instruktorzy majacy podejscie. Walbrzych jest dobrze przecwiczony, nie ma mozliwosci by cos na egzaminie zaskoczylo ;) Polecam ! :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.02.2014

ip: 91.223.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

zdałam w zeszłym tygodniu. polecam wszystkim wyższą szkołę jazdy.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 04.02.2014

ip: 83.22.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera, bez stresu :D Wykłady na bardzo dużym poziomie. Trasy egzaminacyjne bardzo dobrze przećwiczone. Instruktorzy przemili, pomocni i z dużym poczuciem humoru ;) Nie ma żadnych problemów. Polecam bo WARTO ! Wszystkim rozpoczynającym naukę w Wyższej Szkole Jazdy życzę powodzenia ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2014

ip: 78.8.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jakość szkoleń na wysokim poziomie. Teoria wykładana w sposób jasny i zrozumiały, podparta wieloma przykładami z Wałbrzycha i okolic. Wszystkie wątpliwości wyjaśniane są na bieżąco. co do jazd to każdy z instruktorów ma dużą cierpliwość i wyrozumiałość do kursanta. Trasy egzaminacyjne opanowywane są niemal do perfekcji. Godziny są dostosowywane do indywidualnych potrzeb kursanta. Zdałam i teorię i praktykę z pierwszym podejściem. Jeśli ktoś chce zdać bez żadnych problemów to naprawdę polecam. Agnieszka

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2013

ip: 79.186.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkolenie w zakresie teorii jak i praktyki przeprowadzone idealnie. Zdawałem teorie i praktyke naraz. Z teorią bez większego problemu, trasa z egzaminu praktycznego obcykana na pamięć :D Zawsze wesoło na luzie, bez zbędnych kłopotów natury technicznej, doświadczenie wielu ciekawych przygód na drodze :D GORĄCO POLECAM!!!

Plusy

brak

Minusy

brak